- Autor: assko
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajský protlak | 162 |
Červená řepa | 250 |
Zelí bílé hlávkové | 230 |
Brambory vařené | 255 |
Česnek | 11 |
Rajčata | 175 |
Mrkev | 190 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 |
Cibule | 107 |
Hovězí maso zadní průměr | 407 |
olej rýžový | 10 |
Energetická hodnota celkem: 5672 kJ
Bílkoviny (g): 105,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 157,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 69,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 45 kJ
Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 1.2, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.